Proeftuinen

patroon - 025 Arnhem Nijmegen

Van Maker tot Mogelijkmaker: ondersteuning door Smart Culture

CNN krijgt de mogelijkheid om de Cultuur Academy in de komende twee jaar nog verder op de kaart te zetten. In deze jaren wil CCN de Cultuur Academy en daarmee de proeftuin Smart Culture 025 toekomstbestendig maken. Het uitgangspunt van de Cultuur Academy is en blijft het versterken van de culturele sector door kennis te delen en nieuwe kennis aan te bieden, van elkaar te leren en dit weer door te geven.

 

verder lezen

"Regio 025 is een broedplaats voor duurzaamheid, innovatie en experiment op het gebied van mode."

Duurzame Mode 025 samenwerking en coöperatievorming

In het afgelopen jaar heeft Duurzame Mode 025 het lokale mode ecosysteem onderzocht. Dit onderzoek is gedaan aan de hand van interviews en een praktijkonderzoek bij zes modelabels uit Arnhem en Nijmegen. Daarnaast hebben er gesprekken plaatsgevonden met partijen uit het mode ecosysteem, zowel binnen als buiten de regio.

verder lezen
patroon - 025 Arnhem Nijmegen

Productienetwerk Jeugdtheater en Dans

Oostpool, Sonnevanck, Introdans, De Nieuwe Oost en Kwatta, Stadstheater Arnhem, Schouwburg Nijmegen en Theater a/d Rijn hebben de krachten gebundeld in de Proeftuin Productienetwerk Jeugdtheater en Dans. Dit najaar is de eerste proeve gerealiseerd en heeft projectleider Thijs van Groenewegen een visiedocument gepresenteerd.

Verder Lezen